100% Бонус за Шампионска Лига в Winbet

Вземи до 100% по-голяма печалба с най-вълнуващите срещи от Шампионската лига! Winbet предлага двойна печалба при залог на права колонка на част от предстоящите мачове в Шампионска Лига. За да се възползваш от промоцията е необходимо да имаш сметка с реални средства в букемйкъра. Ако все още нямаш, може да се регистрираш в сайта натискайки тук или върху червеният бутон по-долу в страницата. В Уинбет може да се възползваш от разнообразни промоции и оферти, включително 100% бонус за нови клиенти с бонус код WB2020.

В промоцията Derby Boost тази седмица са включени четири срещи от тиража в Шампионска Лига: Реал Мадрид – ПСЖ, Ювентус – Атлетико Мадрид, Ливърпул – Наполи и Барселона – Борусия Дортмунд. Печалбата от бонуса се определя спрямо броя на срещите, които си добавил в сингъл или множествен залог. При познат сингъл на един от четирите мача, Winbet добавя 15% върху печалбата ти. При колонка от две познати срещи, допълнителната печалба е 30%, за три познати срещи е 50%, а за четири познати мача тя е максималните 100%.

Минималният залог, който те класира за участие в Derby Boost е в размер на 10лв. Максималната допълнителна печалба, която ще бъде добавена е в размер на 200лв. Най-добрата новина е, че няма изискване за допълнително разиграване и ограничение за теглене. Задължително условие е в колонката да не са включени други срещи или събития. За да се включиш в промоция Derby Boost е необходимо да направиш залог само на изброените 4 срещи. Нашите прогнози за тях може да видите в страницата Прогнози за Шампионска Лига.

Derby Boost в Winbet
Winbet
4.8 / 5.0

*18+ Важат Правила и Условия.

Вземи своя бонус за залози в US флаг
200% Бонус за Нов Клиент
Winbet
4.85 / 5.00

18+ Бонус Код WB2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия.

220лв. Бонус за Нов Клиент
Palms Bet
4.75 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

200лв. Бонус за Нов Клиент
Efbet
4.80 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$200 Бонус за Нов Клиент
Intertops
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Бонус за Нов Клиент
BetOnline
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Бонус за Нов Клиент
SportsBetting
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

400лв. Бонус за Нов Клиент
Betfair
4.50 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

Winbet Derby Boost Бонус Правила и Условия

От промоцията Derby Boost могат да се възползват всички клиeнти на Winbet, които имат регистрация с реални средства. Допълнителната печалба се определя спрямо броя квалификациращи залози, поставени в права колонка. В таблицата по-долу са поместени печалбите спрямо печелившите брой срещи в множествен залог.

Брой срещиДопълнителна печалба
1 среща15%
2 срещи30%
3 срещи50%
4 срещи100%

Derby Boost се счита за валиден за всеки залог, направен с поне 10лв. преди началото на 4-те срещи. Предварително затворени залози чрез функция Cashout не се считат за валидни към промоцията и не подлежат на изплащане на допълнителна печалба. Средствата с допълнителна печалба не подлежат на рестрикции за превъртане и могат да бъдат изтеглени веднага след получаване.

Пълни условия и правила на промоцията са достъпни в сайта на Winbet. При възникнали допълнителни въпроси, може да се свържеш с отдел “Обслужване на клиенти” посредством чат на живо, телефонно обаждане или имейл кореспонденция. Операторите са професионалисти и с удоволствие ще помогнат на всяко запитване. Играйте разумно и успех!

Derby Boost в Winbet
Winbet
4.8 / 5.0

*18+ Важат Правила и Условия.

Включва новини за:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!