Ако търсиш обосновани прогнози с подробна информация от предишни срещи, настояща форма и статистика, ти попадна на правилното място. Нашите обосновани прогнози за днес са изготвени от типстър с висока успеваемост. Стараем се всяка прогноза да е с предложен залог с коефициент около и над 1.80.

Какво означава обосновани прогнози?

Обосновани прогнози представляват преглед, анализ и предложение за залог на даден двубой. Всяка една прогноза е изготвена от нашия професионален екип и се състои от няколко точки.

Първо въвеждаме играчите в сблъсъка с кратка информация за двата тима. Това включва най-често тяхната временна позиция в класирането, форма в последните двубои и резултат от последните срещи, както и амбициите на отборите до края на сезона. В анализа ни за предходните сблъсъци между съответните два тима представяме още и информация за това, което ни е направило впечатление при прегледа на историята на срещите помежду им. Това може да е например поредни победи за единия тим, домакинско надмощие, ниска или висока резултатност в двубоите и друга заслужаваща споменаване статистика.

Именно статистиката е най-важната част от нашия анализ. Ние предлагаме данни от последните срещи на всеки отбор, както и цялостното му представяне за сезона. Играчите могат да проучат как се справя тимът като домакин или гост и каква е неговата средна резултатност на мач. Ако има закономерности в представянето на даден отбор, например като допускане или отбелязване на гол във повечето двубои, голям процент на успехи с точно един или два гола разлика, нашият екип обмисля именно тези варианти за залог.

Таблицата, която е под точка Статистика е най-полезното нещо, от което могат да си направят извод за дадена среща играчите. От нея могат да се запознаят с временна позиция, победи, равенства, загуби, колко точки има тимът като домакин или гост, серия за отбори без победа или без загуба, процент на двубоите завършили с гол-гол, процент на срещите завършили с над 2.5 гола, средно отбелязани попадения за отбор през сезона, средно допуснати голове от тима за сезона, средно корнери за мач за сезона и голмайсторът на клуба.

В Новини информираме за наказани или контузени състезатели от двата тима. Освен изброяване на имена, ние наблягаме на тези, които са ключови фигури в своя отбор и до колко би се усетила тяхната евентуална липса. Също така споделяме, ако клубът е привлякъл нов футболист или е върнал свой играч, който е бил преотстъпен в друг отбор. Няма да пропуснем да споменем и за играчите, които се намират в страхотна форма и не спират да бележат в последно време.

В графа Коефициенти се намират ставките за победа за домакин, равен и успех за отбора гост. Отбелязваме, че стойностите може да се различават от тези в момента на преглед на анализа, тъй като ние добавяме коефициентите при публикуване на прогнозата. Те от своя страна могат да претърпят промяна в последствие.

Всяка обоснована прогноза приключва с предложение за залог, което е придружено от кратко заключение и нашата гледна точка защо даден двубой ще завърши по този начин. Освен пазара, който сме избрали за срещата, ние включваме и предложение за Точен Резултат.

На какви пазари залагате в обоснованите прогнози?

Пазарите, на които се доверяваме в нашите обосновани прогнози са много разнообразни. Това, което целим е те да имат коефициент, който си заслужава да бъде заложен. При нас не могат да бъдат открити обосновани футболни прогнози с коефициент от 1.20 или по-нисък. Нашият екип отделя много време в преглед на двубоите и със сигурност може да открие далеч по-впечатляващи ставки, които да предложи на играчите.

Както вече споменахме, освен стандартните пазари, ние подкрепяме всяка една прогноза и с точен резултат. Там коефициентите винаги са изключително високи, а случаите, в които прогнозата се оказва печеливша не са никак малко.

Ето и пълен списък с пазарите, които могат да бъдат срещнати в нашите обосновани футболни прогнози за днес:

 • Краен резултат
 • Краен резултат и брой голове
 • Краен резултат и двата отбора да отбележат гол
 • Брой голове в мача
 • Брой голове за полувреме
 • Брой голове за отбор
 • Двата отбора да отбележат гол
 • Двата отбора да отбележат гол през първото или второто полувреме
 • Двата отбора да отбележат по два гола или повече в мача
 • Двоен шанс

За кои първенства пишете обосновани прогнози?

Стараем се да подбираме дербитата за деня и да информираме играчите за най-интересното около тях. Ако в даден ден няма подобни срещи, ние насочваме своето внимание към останалите двубои, но винаги откриваме интригуващи мачове, които да предложим на нашите посетители. Най-често включваме прогнози за сблъсъците в следните първенства:

Как да извлека максимума от вашите обосновани прогнози?

Ние даваме всичко от себе си, за да поберем в прогноза, която не отнема повече от 3-4 минути, за да се прочете, най-важната информация относно сблъсъка. Важно е да се проучи всичко включено в нея от формата на отбора до информацията за контузени и наказани футболисти. Дори и крайното предложение за залог да не се хареса на играчите, това, което са прочели със сигурност ще им помогне да изготвят своя собствена прогноза за срещата.

Доста често професионалните обосновани прогнози са комбинация от два отделни пазара, като например краен резултат и гол-гол, а коефициентът е сравнително висок. Ако играч сметне, че подобен залог крие голям риск, то той може да си избере само един от двата пазара. Така ще разполага с по-сигурна прогноза за днешния мач.

Точният резултат за двубоя дава ясна представа на играчите за това как смятаме, че ще протече срещата. При резултат 3:0 за отбора домакин например, става ясно, че очакваме пълна доминация от негова страна, като удачни залози за срещи с подобен точен краен резултат са:

 • Победа за домакин
 • Над 2.5 гола в мача
 • Няма Гол/Гол
 • Победа за домакин и Над 2.5 гола в мача
 • Победа за домакин на Нула

Кога публикувате обосновани прогнози?

Обикновено публикуваме нашите анализи за двубоите 48 часа преди началото на съответната среща. Възможно е да се срещнат забавяния, но никога няма да бъде открита прогноза за двубой, която да е качена неизменно преди неговия старт, като посетителите на Poznavach.com винаги ще разполагат с най-малко 24 часа, за да открият правилното място за залог.