Кристъл Палас – Уест Хям Прогноза 21.04.2024

Кристъл Палас емблема
Кр Палас
П
З
З
Р
Р
З
Уест Хям емблема
Уест Хям
З
П
Р
З
Р
Р

Макар и на осем точки от зоната на изпадащите, все още Кристъл Палас не е спасен на теория. „Орлите“ се нуждаят от някоя друга точица, за да дишат спокойно, а такава може да бъде осигурена днес в домакинство на Уест Хям. „Чуковете“ от своя страна получават страхотен шанс да оглавят битката за шестото място и да излязат, на точка пред Нюкасъл и Манчестър Юнайтед.

Миналата седмица Кристъл Палас поднесе истинска сензация, като спечели с 1:0 гостуването си на „Анфийлд“. Определено „Орлите“ заслужиха своя успех, макар и противникът да създаде положения за стойност на xG от 2.97. Тимът от Лондон обаче имаше своите шансове за втори гол, с който да подсигури своя успех. Победата бе първа за Кристъл Палас от четири кръга насам.

В средата на тази седмица Уест Хям се сбогува с надеждите за втора поредна година да се поздрави с европейски трофей, губейки четвъртфинала с Байер Леверкузен след 1:1 в Лондон. В слаба форма се намират „Чуковете“ и в първенството, където печелят много рядко в последно време. Единствено Уулвърхямптън, при предишното гостуване, бе победен в последните шест шампионатни мача.

Само 1:1 завърши първия мач между двата тима, при положение че последните резултати от съперничеството бяха 2:2, 2:3, 4:3 и други. Днес отново очаквам доста атакуващ футбол, тъй като и двата отбора се нуждаят от победи и могат да си позволят да рискуват. Кристъл Палас може да се възползва от по-уморения си и разочарован противник, докато Уест Хям трябва да се надигне възможно най-скоро, ако иска наесен отново да играе в Европа.

Очакване: Кристъл Палас #2-1 / Двата Отбора да Отбележат Гол: Да.