Етър – Левски Прогноза 16.03.2024

Етър емблема
Етър
З
З
З
Р
Р
З
Левски емблема
Левски
Р
П
П
П
П
П

Кръг след кръг Етър остава най-слабият отбор в Първа Лига и не съм сигурен дали даже в клуба таят някакви надежди за спасение. В събота обаче предстои един хубав мач за играчите и феновете на „Болярите“, тъй като във Велико Търново пристига Левски. „Сините“ се намират в добра форма и е ясно, че ще изпълнят гостуващия сектор на „Ивайло“ за един двубой пред пълни трибуни.

Нищо по-различно не предлага Етър в първите срещи от пролетния дял. Тимът отново има своите не лоши моменти в срещите, опитва се да се бори, но явно това не е достатъчно. Точка, с гол от дузпа в добавеното време, бе измъкната от ЦСКА 1948, но всички останали три срещи бяха изгубени. Миналата седмица тимът отстъпи с 0:3 като гост на Локомотив Пловдив.

С три победи в първите си три шампионатни мача за новата година Левски се възползва от грешките на отборите пред тях в подреждането и дори най-смелите мечти на тима стигнаха до титла. Миналата седмица обаче „Сините“ се препънаха при нулево равенство с Крумовград, като за втори път през пролетта им се наложи да играят повече от едно полувреме с човек по-малко на терена.

Етър е аутсайдер, срещу който и да е отбор в Първа Лига, така че днес очакванията са за победа в полза на Левски. „Болярите“ трудно създават положения за гол, а „Сините“ се защитават отлично с три сухи мрежи. Изобщо не очаквам да станем свидетели на много голове днес и дори няма да се изненадам, ако Левски спечели само с попадения разлика и да се нуждае от индивидуален проблясък в своя състав.

Очакване: Левски #2-0 / Краен Резултат и Брой Голове: Левски и Под 3.5 Гола.