Айнтрахт Франкфурт – Вердер Бремен Прогноза 05.04.2024

Айнтрахт Франкфурт емблема
Айнтрахт
Р
З
П
П
Р
Р
Вердер Бремен емблема
Вердер Бремен
З
З
З
З
Р
П

Кръгът в немската Бундеслига ще бъде открит в петък с двубой между Айнтрахт Франкфурт и Вердер Бремен. Домакините заемат временната шеста позиция и трудно могат да погледнат напред, но трябва да внимават за отборите зад тях в класирането, макар и авансът към момента да е комфортен. Гостите на свой ред допуснаха сериозен срив в подреждането и се настаниха в средата на подреждането, като нямат реален шанс за европейска квота, а същевременно не са застрашени и за своето оставане в Бундеслигата.

Айнтрахт определено не се представя по мечтания начин през 2024 година, но поне губи достатъчно рядко. В събота „Орлите“ завършиха 0:0 в домакинството си на Унион Берлин, като равенството е най-често срещаният резултат в техните срещи напоследък. През февруари и март Айнтрахт успя да победи единствено Хайденхайм и Хофенхайм, което се случи в последователни срещи.

С поредица от четири загуби Вердер развали не лошото впечатление до момента и се постави в ситуация, в която просто да доиграе сезона. През уикенда „Бременските музиканти“ отстъпиха с 0:2 пред Волфсбург у дома, като завършиха срещата с едва един точен удар и им се наложи да играят половин час с човек по-мако, преди играчите на терена да бъдат изравнени в 76 минута. Така Вердер не успя да се разпишe за пръв път от 2 декември насам.

При равенство 2:2 завърши първия мач между двата тима за сезона, а това бе трета поредна среща от съперничеството, в която Айнтрахт бележи поне два гола. „Орлите“ са фаворит да спечелят днес. Те спечелиха в шест от тринадесет домакинства до момента, губейки само от Щутгарт. Вердер пък изгуби в над половината от своите гостувания, а към момента се намира и в ужасяваща серия от резултати.

Очакване: Айнтрахт Франкфурт #2-1 / Краен Резултат: Победа за Айнтрахт.