Хебър – Етър Прогноза 06.04.2024

Хебър емблема
Хебър
З
З
П
Р
З
П
Етър емблема
Етър
П
З
З
З
З
З

В събота Хебър може да направи огромна крачка към оставането в Първа Лига и през следващия сезон. Отборът от Пазарджик посреща последния в подреждането Етър, който през седмицата записа дългоочаквана трета победа през настоящата кампания, но тимът си остава в безнадеждно положение. Домакините пък имат дори теоретичен шанс да приключат редовната част в Топ 10.

След паузата за международен футбол Хебър демонстрира отлична резултатност, но въпреки това остана без точки. „Зелените“ гостуваха на Ботев Враца и Крумовград, като загубиха при резултат 2:3. През седмицата момчетата на Любослав Пенев изиграха чудесно второ полувреме срещу Крумовград и наваксаха два гола пасив, за да изравнят резултата в 79 минута. Само две минути по-късно обаче Крумовград отново излезе напред и този път това бе достатъчно за успеха.

Не са малко мачовете през сезона, в които Етър се представи не лошо, но пък точковият актив на тима е нищожен и чудото е невъзможно. Във вторник „Болярите“ поне зарадваха своите привърженици с победа у дома над Арда. Тя дойде с победен гол в 93 минута, като успехът бе напълно заслужен на фона на представеното от двата отбора на терена.

Цели седем гола си отбелязаха двата тима през октомври и днес не е изключено отново да станем свидетели на доста резултатен двубой. Тогава Хебър спечели с 5:2, а днес тимът от Пазарджик също е фаворит за успеха. Като домакин Хебър записа четири победи през сезона, докато Етър загуби в десет от тринадесет визити, като голът за „Болярите“ в Благоевград на 29 март бе първи за тях навън от осем гостувания в Първа Лига насам. Днешната среща е безценна за домакините от Пазарджик и напрежението е изцяло в техните крака. Аз обаче очаквам да се справят с него и да излязат краен победител от срещата.

Очакване: Хебър Пазарджик #2-1 / Краен Резултат: Победа за Хебър.