Лудогорец – Арда Прогноза 15.04.2024

Лудогорец емблема
Лудогорец
П
П
П
П
П
П
Арда емблема
Арда
П
З
Р
З
П
Р

До края на сезона за Лудогорец в Първа Лига остават седем мача, а поредната шампионска титла в техния актив много скоро ще бъде официализирана. В понеделник разградчани посрещат деветия в подреждането Арда, а при нов успех авансът пред вече втория Черно море ще бъде увеличен на единадесет точки.

Лудогрец е безгрешен през 2024 година на родна сцена, като записва победа след победа. В средата на седмицата шампионите гостуваха на ЦСКА 1948 в отложен двубой от осмия кръг на шампионата. Доста тежка задача за „Орлите“ се оказа отбелязването на гол във вратата на Маринов, като единственото попадение бе дело на Тишера в 82 минута.

Резултатите за Арда през новата година не са никак добри, като половината от срещите в Първа Лига бяха изгубени. В предишния кръг на собствен терен бе победен отборът на Славия с 2:1, като „Великаните“ бързо поведоха с 2:0 при единствените си точни удари в срещата. С тези три точки отборът от Кърджали запазва шансове за място в шестицата.

До тук през сезона Лудогорец не спечели в само шест срещи, а една от тях бе в Кърджали, където мачът завърши без попадения. В настоящата форма на двата отбора обаче едва ли шампионите ще сбъркат у дома. Те вече са отборът с най-малко допуснати попадения при средно малко над половин гол инкасиран на мач. Очаквам пореден двубой с доминация на Лудогорец и успех без допуснат гол.

Очакване: Лудогорец #2-0 / Да Спечели на Нула: Лудогорец да спечели на нула.