Лудогорец – ЦСКА-София Прогноза 11.05.2024

Лудогорец емблема
Лудогорец
Р
П
П
П
П
П
ЦСКА-София емблема
ЦСКА-София
П
П
З
П
З
П

През този сезон Лудогорец ще стане шампион на България за тринадесети пореден път. „Орлите“ пропуснаха да сторят това миналата седмица срещу Крумовград (3:3), но това ще се случи днес срещу основния дразнител в тяхната история – ЦСКА-София. Разградчани вече победиха на два пъти „Червените“ през този сезон и не мисля, че днес може да се случи нещо по-различно.

Няма смисъл да пиша много излишни думи за този мач. Ясно е, че Лудогорец и през този сезон е с поне класа над останалите отбори в Първа Лига и напълно заслужено става шампион. Клубът знае как да работи на високо ниво, а в ЦСКА-София нещата не се получиха по най-добрия начин под ръководството на Гриша Ганчев, който наскоро се оттегли. От столичния клуб уверяват, че всичко върви по план и е осигурено, но въпросителните са на дневен ред, а сезонът е провал.

Очаквам Лудогорец с лекота да спечели предстоящото дерби и да триумфира с титлата по най-сладкия за тях начин. Шампионите не победиха единствено Крумовград във всичките си мачове с български отбори през 2024 година, а ЦСКА-София дори губи по-често в последно време, отколкото печели. Ситуацията в двата клуба към момента изглежда доста противоположна и изцяло в полза на домакините.

Очакване: Лудогорец 3:0 / Първо Полувреме/Краен Резултат: Лудогорец - Лудогорец.