Лудогорец – Крумовград Прогноза 28.04.2024

Лудогорец емблема
Лудогорец
П
П
П
П
П
П
Крумовград емблема
Крумовград
П
Р
Р
П
Р
Р

През този сезон Лудогорец уверено крачи към нов дубъл в България. Днес „Орлите“ официално могат да станат шампион на страната, ако победят Крумовград в Разград, в което лично аз не се съмнявам. Да, новаците са истинска сензация през този сезон и демонстрират страхотна форма, но от лагера на домакините ще искат всичко да приключи, което може би ще осигури и по-дълга почивка за техните звезди.

Лудогорец гази всичко наред по българските терени през новата година. В последните си два мача шампионите победиха Хебър. Първо това се случи за първенство с 3:0, а през седмицата успех с 4:0 на практика класира „Орлите“ за финал на Купа на България, където съперник ще е един измежду ЦСКА-София и Ботев Пловдив.

Крумовград се намира в поредица от дванадесет поредни мача без загуба в Първа Лига, което едва ли някой си е и представял, че може да се случи. Да, напоследък тимът печели рядко, но пък се изискват и качества да не успееш да загубиш. В предишния кръг новаците победиха Славия с 2:0 у дома и заявиха твърдо позиция, че искат да се състезават в шампионската група до края.

Сезонът в Първа Лига започна със сензационна победа на Крумовград над Лудогорец с 3:1 още в първия кръг. През ноември пък „Орлите“ отново се затрудниха с добрата игра в защита на своя противник, но успяха да спечелят с 1:0. Ако този двубой официално не решаваше титлата, бих заложил на малко на брой попадения, но домакините имат качеството да се забавляват в нападение и приповдигнатото настроение може да доведе до голово зрелище. Едно е сигурно, Лудогорец ще атакува, а Крумовград ще се опита да остане непобеден и след тринадесетия пореден мач, който според мен ще се окаже фатален. Залагам на атаки за домакините от самото начало на мача и ранен ъглов удар.

Очакване: Лудогорец 2:0 / Лудогорец Корнер минути Над/Под: Лудогорец Над 0.5 Корнера.