Платени Прогнози

  • Играйте разумно и успех!

    За днес няма подбрани колонки.

За абониране и въпроси

[pmpro_invoice]

Често Задавани Въпроси

Това е Ваш избор и не караме никой на сила да се абонира. Както споменахме в нашия увод всичко, което бе безплатно до този момент, ще продължи да е. Така че има за какво все още да следите нашия сайт, а ние ще споделяме с Вас печалбите от нашите платени прогнози. Прочетете страницата до край и може да промените своето мнение.

Предлагаме два вида абонаменти, а разбира се по-дългия период излиза на по изгодна цена.

  • Двуседмичен – Цената на този абонамент е 20 лева и е с валидност от 14 дни след датата на закупуването му.
  • Месечен – Цената на този абонамент е 40 лева и е с валидност от 31 дни след датата на закупуването му.

Вие ще получите достъп до страницата ни с платени прогнози, която е заключена за неабонираните потребители. На тази страница ние ще споделяме с Вас ежедневни прогнози. Те ще бъдат под формата на поне една Права Колонка с голяма вероятност за успех. В повечето дни към нея ще добавим и нашата любима Голова Колонка. Допълнително за залагащите в Еврофутбол ще предлагаме комбинация и за там, която ще е съобразена с коефициентите предлагани от родния букмейкър.

Моля свържете се с нас чрез контактната форма, намираща се малко по-надолу, с информация какъв абонамент желаете да си закупите, а ние ще Ви върнем съобщение с инструкции за плащане.

След като се регистрирате в нашия сайт, свържете се с нас и закупите избраният от Вас абонамент, веднага ще получите достъп до страницата, където ще може да получавате нашите прогнози.

Както до сега така и в бъдеще ние ще публикуваме нашите прогнози около полунощ. Може да има случаи на забавяне, те ще са рядкост, но със сигурност ще получите желаните прогнози до 12:00 в деня на избраните мачове.

Както сте забелязали ние даваме нашите прогнози в двата букмейкъра, които ни допадат най-много – Winbet и bet365. На абониралите се ще предлагаме прогнози, които ще са налични в повечето букмейкъри и ще вземаме коефициентите от bet365. Ще се стараем да Ви даваме предложения с добри ставки, а не селекции по 1.15 коефициент, които всеки може да си подбере сам.

Знаем, че все още много хора предпочитат старомодния начин за залози в Еврофутбол. За това ние ще създаваме специална колонка съобразена с коефициентите предлагани от Еврофутбол. Най-често колонката ще бъде същата като тази за залагащите онлайн, но когато коефициентите са доста занижени ще добавяме или заменяме дадена среща за да се получи добър и заслужаващ си залога коефициент.

Стараем се да подбираме най-добрите прогнози, но все пак това са предположения и наши виждания, а не уредени мачове и сигурни такива, които не съществуват. Ако не успеем да излезем на печалба в периода на абонамента избран от Вас, ние ще удължим срока Ви за получаване на нашите прогнози с дни равни на половината от заплатения от Вас абонамент. Например ако сте заплатили за абонамент от 31 дни и той се окаже неуспешен, Вашия абонаментен план ще бъде удължен с нови 15 дни абсолютно безплатно. Надяваме се и ще направим всичко възможно да не се стигне до това и да излизаме на печалба всеки месец.

Ние водим подробна статистика за нашите ежедневни прогнози. По нея ние ще засичаме периода на абонаментния Ви план. За успешен се брои период, в който излезем на плюс единици. Нашата единица е от 10 лева, но Вие може да залагате с 1, 5, 100 или друга сума. За да постигнете добър краен резултат, съветваме сумата на вашия залог да е една и съща за всяка колонка. Искаме да отбележим, че за статистиката ще вземем под внимание само Права Колонка и Голова Колонка, които са налични за абонираните потребители. Колонката ни за Еврофутбол е като бонус към залагащите там, но няма да оказва влияние в пресмятането на баланса за определения абонаментен план.

Не сме ясновидци и няма как да знаем точния резултат на дадена среща. Молим да бъдем съдени в края на избрания от Вас абонамент, а малко по-горе прочетохте по какъв начин ще Ви компенсираме, ако нашите прогнози не са успешни.

Да, ако удължите вашият месечен абонамент и платите за още един, Вие ще получете бонус от 5 допълнителни дни към вашия срок за получаване на прогнози.

Това е нормално, живеем в свят, в който всеки лев е ценен. Ако сте прочели всички въпроси и техните отговори, които сме написали за Вас ще разберете, че една такава инвестиция за любителите на спортните залози си заслужава, а има много неща, които ни отличават от останалите типстъри.

Постарахме се да се поставим на ваше място, да си зададем въпроси и да отговорим на тях, но може да сме изпуснали някои. Ще се радваме, ако имате допълнителни въпроси да се свържете с нас чрез контактната форма, а ние ще Ви отговорим възможно най-бързо.