Абонаментни Планове

Здравейте, изминаха няколко месеца, от както стартирахме нашия проект. До този момент, Вие можехте да се възползвате напълно безплатно от информацията, която Ви предлагахме – обосновани срещи, безплатни колонки, бонуси и стратегии за тяхното изиграване, преглед на най-добрите букмейкъри и ТВ програма на футболните срещи за деня. Всичко това ще продължи да е налично и безплатно за всеки един посетител на сайта.

Щом четете това значи разбирате, че сме добавили още една секция към нашия сайт, а именно платени прогнози. Вие ще имате възможността да се абонирате за нашите прогнози структурирани в права колонка, която да бъде с премерин риск и голям шанс за успех. В нашите платени прогнози ние ще търсим висока успеваемост и положителен баланс на края на месеца. Опитваме се да въведем нещо иновативно и за това нашите платени прогнози ще се предлагат по по-удобен и прегледен начин. За целта Вие ще трябва да се регистрирате от формата по-долу.

Регистрация

Направете своята регистрация използвайки опция “Безплатна Регистрация”. До 26 октомври включително, всички регистрирани потребители ще имат възможността да проследят нашите прогнози без заплащане.

Тип Цена  
Безплатна Регистрация Безплатно Избери

Ако вече сте се регистрирали може да се впишете в системата с избраните от Вас потребителско име и парола използвайки долната форма.

Вход в сайта

За да разберете повече за тази нова услуга предлагана от нас може да прочетете отговорите на най-често задаваните въпроси по-долу.

Често Задавани Въпроси

Това е Ваш избор и не караме никой на сила да се абонира. Както споменахме в нашия увод всичко, което бе безплатно до този момент, ще продължи да е. Така че има за какво все още да следите нашия сайт, а ние ще споделяме с Вас печалбите от нашите платени прогнози. Прочетете страницата до край и може да промените своето мнение.

Предлагаме три вида абонаменти, а разбира се по-дългия период излиза на по изгодна цена.

  • Седмичен – Цената на този абонамент е 20 лева и е с валидност от 7 дни след датата на закупуването му.
  • Двуседмичен – Цената на този абонамент е 30 лева и е с валидност от 14 дни след датата на закупуването му.
  • Месечен – Цената на този абонамент е 50 лева и е с валидност от 30 дни след датата на закупуването му.

Вие ще получите достъп до страницата ни с платени прогнози, която е заключена за неабонираните потребители. На тази страница ние ще споделяме с Вас ежедневни прогнози. Те ще бъдат под формата на една права колонка с голям вероятност за успех. Допълнително ще споделяме с Вас и няколко сингъл прогнози, които може да добавите към нашата колонка или да ги използвате за допълнителна селекция към вашите останали колонки за деня. Има дни, в които футболните срещи изобилстват и може да бъдат структурирани две прави колонки от нас.

Моля свържете се с нас чрез контактната форма, намираща се малко по-надолу, с информация какъв абонамент желаете да си закупите, а ние ще Ви върнем съобщение с инструкции за плащане.

След като се регистрирате в нашия сайт, свържете се с нас и закупите избраният от Вас абонамент, веднага ще получите достъп до страницата, където ще може да получавате нашите прогнози.

Както до сега така и в бъдеще ние ще публикуваме нашите прогнози около полунощ. Може да има случаи на забавяне, те ще са рядкост, но със сигурност ще получите желаните прогнози до 12:00 в деня на избраните мачове.

Както сте забелязали ние даваме нашите прогнози в двата букмейкъра, които ни допадат най-много – Winbet и bet365. На абониралите се ще предлагаме прогнози, които ще са налични в повечето букмейкъри и най-често ще гледаме коефициентите от bet365. Ще се стараем да Ви даваме предложения с добри ставки, а не селекции по 1.15 коефициент, които всеки може да си подбере сам.

Знаем, че все още много хора предпочитат старомодния начин за залози в Еврофутбол. За това ние ще създаваме специална колонка съобразена с коефициентите предлагани от Еврофутбол. Най-често колонката ще бъде същата като тази за залагащите онлайн, но когато коефициентите са доста занижени ще добавяме или заменяме дадена среща за да се получи добър и заслужаващ си залога коефициент.

Стараем се да подбираме най-добрите прогнози, но все пак това са предположения и наши виждания, а не уредени мачове и сигурни такива, които не съществуват. Ако не успеем да излезем на печалба в периода на абонамента избран от Вас, ние ще удължим срока Ви за получаване на нашите прогнози с дни равни на половината от заплатения от Вас абонамент. Например ако сте заплатили за абонамент от 30 дни и месеца е неуспешен, Вашия абонаментен план ще бъде удължен с нови 15 дни абсолютно безплатно. Надяваме се и ще направим всичко възможно да не се стигне до това и да излизаме на печалба всеки месец.

Не сме ясновидци и няма как да знаем точния резултат на дадена среща. Молим да бъдем съдени в края на избрания от Вас абонамент, а малко по-горе прочетохте по какъв начин ще Ви компенсираме, ако нашите прогнози не са успешни.

Да, ако удължите вашият месечен абонамент и платите за още един, Вие ще получете бонус от 5 допълнителни дни към вашия срок за получаване на прогнози.

Това е нормално, живеем в свят, в който всеки лев е ценен. Ако сте прочели всички въпроси и техните отговори, които сме написали за Вас ще разберете, че една такава инвестиция за любителите на спортните залози си заслужава, а има много неща, които ни отличават от останалите типстъри.

Постарахме се да се поставим на ваше място, да си зададем въпроси и да отговорим на тях, но може да сме изпуснали някои. Ще се радваме, ако имате допълнителни въпроси да се свържете с нас чрез контактната форма, а ние ще ви отговорим възможно най-бързо.

За въпроси