Бундеслигата е едно от най-гледаните футболни първенства в света. Феновете на немските отбори са най-лоялните на континента и неслучайно мачовете от Бундеслига са най-посещаваните измежду топ първенствата в Европа. Шампионът в Германия се определя измежду 18 отбора, като 3 от тях се класират за турнира Шампионска Лига, а 3 отпадат във Втора Бундеслига.

Кога давате прогнози за Бундеслига?

Кръгът в Бундеслига обичайно включва срещи през петък, събота и неделя в еднакъв часови диапозон. Нашите типстъри подготвят обосновани прогнози за срещите от Бундеслига до 2 дни преди началото на срещата. Прогнозините ни за Бундеслига включват анализ на представянето на всеки отбор, разглеждане на минали срещи между двата отбора, подготовка и контузии във всеки отбор, както и футболна прогноза за изхода на срещата.

Сайтовете за залози предлагат голям брой събития за срещите от Бундеслига, така че може да очаквате разбнообрани прогнози за най-силното немско футболно първенство. Всички Бундеслига прогнози, които са включени в сайта на Poznavach.com се публикуват също в страницата ни във Фейсбук в деня на срещата.

Повече от Бундеслига прогнози

В сайтът ни може да намерите прогнози не само за Бундеслига, но и за останалите топ първенства в Европа:

winbet nachalen bonus