Френската Лига 1 постепенно си възвръща блясъкът от минали година и се превръща в едно от най-интересните футболни първенства на Европа. Формата на Лига 1 е същият като на английската Висша Лига – 20 отбора се срещат 2 пъти на разменено гостуване като целта на всеки отбор е да събере колкото се може повече точки в 38-те мача, които ще изиграе. Отборът с най-много точки печели титлата Шампион на Франция, а трите най-слаби отбора в първенството изпадат във второто ниво на френският футбол.

Кога давате прогнози за Френската Лига 1?

Всички прогнози за Лига 1, които виждате на тази страница се публикуват до 2 дни преди началото на срещата. Ако разполагате с профил в Фейсбук може да харесате нашата страница Poznavach.com – Футболни Прогнози, където публикуваме всички обосновани прогнози от Лига 1 и останалите футболни първенства на старият континент.

Лига 1 Прогнози от типстъри

Нашите типстъри експерти преглеждат и анализират всеки мач, за да ви предложат най-добрите прогнози и топ залози. Анализът включва моментна форма на отборите плюс новините съпътстващи всеки отбор участник в първенството на Франция.

winbet nachalen bonus