Ръководство

Футболът е най-популярният спорт в света и както подозирате е и най-големият спорт, когато става въпрос за спортни залагания. С популярността на футболните залози възможността да печелите постоянни печалби е по-голяма от всеки друг спорт, тъй като букмейкърите предлагат стотици пазари за десетки лиги седмица през седмицата по време на футболния сезон.

Написани от опитни и успешни футболни типстъри, нашите ръководства ще ви въведат в основата на печелившите футболни залози и анализи чрез усъвършенствана стратегия за футболни залагания.

Как да залагам на футбол

Футболните залози са се увеличили многократно през последните години, благодарение на нарастващия брой онлайн букмейкъри. Има буквално стотици футболни мачове, на които имате възможност да залагате всяка седмица по цялото земно кълбо, като букмейкърите предлагат голямо разнообразие от първенства – от английската Висша лига и Уефа Шампионска Лига, та чак до венецуелската Примера Дивизия.

Със стотици пазари за футболни залози може да е трудно да знаете откъде да започнете. Да се научите как да залагате на футбол може да е изключително доходоносно стига да положите усилия и отделите нужното време. Като начинаещ е най-добре да започнете да правите залози на първенствата, които най-добре познавате и тези за които разполагате с достоверни новини и информация.

Видове коефициенти и изчисляване

Ако сте нов в залозите, едно от първите неща, които трябва да направите е да научите какво представляват коефициентите за футболни залози. Това е от критично значение, защото Ви позволява да разберете колко вероятно е да се случи събитието (в случая нашият залог) и потенциално каква ще е вашата печалба.

Най-често ще попаднете на коефициенти от два типа – европейски и британски. Британските коефициенти представляват дробни числа и показват чистата (нетната) печалба от залога ни. Европейските коефициенти са цели числа и показват общата печалба от залога ни.

Видове залози

За тези, които са нови в широкия свят на футболните залагания, многобройните различни видове залози, които са на разположение, могат да бъдат едно от най-трудните неща. Въпреки че всеки знае какво е залог за краен резултат, терминологията скоро ще започне да излиза извън контрол и ако не научите съответния жаргон, вашата кариера във футболните залози няма да продължи много.

Букмейкърите предлагат многообразни видове залози от тип брой голове в мача, брой голове за полувреме, брой голове за отбори, брой на корнери и картони в мача, хендикап, голмайстори, точен резултат и други.

Азиатски хендикап

Поради нарастващата им популярност, важно е всеки залагащ да е запознат със залозите за азиатски хендикап. Въпреки че, в началото може да изглежда малко объркващо, изчисляването на възвращаемостта от азиатски хендикап не е толкова трудно да се разбере.

Азиатският хендикап е форма на залагане, която елиминира равен резултат. При стандартното залагания с 1X2, възможностите за всеки резултат са 33%. В азиатски хендикап имате две опции за залагания, залагайки само за победа на домакин или гост, като така имаме 50% шанс за успех. Всъщност, азиатския хендикап предлага на аутсайдера в мача голово предимство в началото на срещата.

Залог за стойност

За да бъдеш успешен в залозите трябва да разбираш разликата между шансовете на отбора да спечели и шансовете на този отбор да спечели в предлаганите коефициенти. С други думи, целта пред всеки един, който залага трябва да е да намира коефициенти, който са по-ниски от реалния шанс събитието да се случи.

Успехът Ви в дългосрочен план зависи от това непрекъснато да намирате залози за стойност. Съчетавайки добрите залози с правилна стратегия за залагания гарантирано всеки би имал успех.

Още връзки

Футболни Прогнози - Poznavach.com