bet365 Чат на Живо

Няма спор, че bet365 е най-големият и популярен онлайн спортен букмейкър в света. Компанията е най-предпочитана за залози на спорт и главно футбол. Това се дължи на бързия и лесен достъп до всичко в сайта и безспорно отличното мобилно предложение. Допълнителни бонус точки сайтът печели и с прякото излъчване на спортни събития, сред които дори футболни двубои от Серия А, Ла Лига и много други.

В bet365 можеш да залагаш на безброй пазари, както преди мача, така и на живо. Разбира се, няма как всичко да е отлично и критика букмейкърът може да понесе по малко по-ниските ставки за обичайните предложения като краен резултат и брой голове, но в голяма част от останалите пазари компанията е лидер по предлагани коефициенти.

Bet365 Чат на Живо настолна версия

След кратък увод за bet365 нека се насоча и към темата на тази страница, а именно комуникацията със съпорта на компанията. От наблюденията ми към този момент забелязвам, че играчите трудно намират начин как да комуникират с човек от сайта, тъй като няма да крия, тази услуга е леко скрита в помощните менюта.

С bet365 можеш да се свържеш посредством чат на живо, имейл, уеб съобщение, телефонен номер и поща. Разбира се, първата опция е най-предпочитана поради ред причини. Във всяка една секунда на денонощието, седем дни в седмицата, можеш да се свържеш със служител, който ще ти помогне в изискващия от теб казус.

Преди да стартираш „Чат на Живо“ трябва да преминеш няколко стъпки. Първата от тях е да отвориш менюто „Помощ“, което се намира в най-горния десен ъгъл или ако си логнат в твоя акаунт – между „Промоции“ и „Разумно Залагане“. Това ще ти отвори прозорец с добре структурирана система за FAQ или с други думи тук играчите откриват голяма част от въпросите, които биха задали, когато се свържат със служителя.

Все пак има ситуации, в които е нужно да установиш връзка с човек от компанията. За това от появилия си прозорец за помощ, не много лесно, ще забележиш „Свържи се с Нас“ в футъра на страницата. Това ще ти отвори споменатите вече възможности за жива комуникация с bet365, а да стартираш чат трябва да натиснеш „Започни Чат“ под „Чат на Живо“.

За да може служителят да е по-подготвен към твоя въпрос ще трябва да зададеш темата на този чат – депозит, теглене или нещо друго, както и да въведеш твоя четирицифрен код за сигурност. След това, ако си късметлия, директно ще се свържеш със служител от поддръжката на клиенти в bet365 или ще се наложи да изчакаш на опашка клиентите, които са преди теб.

Bet365 Чат на Живо мобилна версия

С навлизането на технологиите все повече хора залагат през своя телефон. Смело мога да твърдя, че мобилното приложение на bet365 е най-доброто сред всички онлайн букмейкъри лицензирани в България – лесен достъп и отлична оптимизация. По-голяма част от клиентите, сред които и аз, предпочитат именно този начин за поставяне на своите залози.

Поради това реших да опиша и начинът по-който да започнем чат със служител на компанията посредством мобилното приложение. За целта трябва задължително да влезеш в твоя акаунт. След това да заредиш отново менюто „Помощ“, което ще откриеш като натиснеш иконката на твоя акаунт в горния десен ъгъл. Това ще ти отвори помощното меню, а стъпките до края са същите, които описах за настолната версия на сайта – „Свържи се с Нас“ и „Започни Чат“.

Още връзки

Футболни Прогнози - Poznavach.com