Efbet Live Games

Efbet е един от най-популярните сайтове за хазартни игри в България. Той е създаден през 2011-та година и постепенно започва да се налага на пазара. В днешно време е сред лидерите в този бранш на българската сцена.

Успехът му се дължи на голямото разнообразие от игри, които предлага, както и богата гама от спортни събития, които са налични за залагане в сайта. Зад Efbet стои дружеството „Brobet Limited“, което притежава всички нужни лицензи, за да извършва хазартна дейност онлайн. Отделно Ефбет разполага и с много игрални зали, които освен в България са разположени и в северната ни съседка Румъния.

Общият брой на наземните обекти на компанията са близо 50, като само в България броя им надвишава 40. Също така може да посетите и някой от спортните барове на букмейкъра, в които може да се насладите на страхотна атмосфера и изключително удобство. В следващите редове ще разгледаме детайлно букмейкъра и предлаганите от него игри на живо от секция Efbet Live Games.

От скоро в Efbet се предлага и раздел с Live Games. Те наподобяват до известна степен игрите от вида Казино на Живо, като отново се играят срещу реални крупиета, които може да наблюдавате. Сега ще разгледаме всяка една от седемте игри, на които може да залагате в този раздел. Надяваме се, че след като ви обясним правилата, те ще ви донесат много печалби.

Война

Първата игра в списъка е Война, чиито правила не са никак сложни. При всяко едно раздаване, играчът и крупието получават по една карта обърната с лице нагоре, като тази, която е с по-голяма стойност печели. Най-силната карта в играта е Асо, следвано от Поп, Дама, Вале, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3 и 2. В случай, че и двете карти са еднакви (например играча и крупието имат Асо), се печели залога на Война.

Имате право да поставяте залог 20 секунди преди раздаването, както и 20 секунди след всяка една раздадена карта. Има общо четири вида залози, като това са Главен, Цвят, Боя и Стойност. Залозите от вида Главен са за това кой ще спечели раздаването, като коефициентите за Дилър и Играч са изравнени преди началото на раздаването.

Също така може да заложите и да се стигне до война, като най-често коефициента за това е около 10. При залозите от вида Цвят трябва да познаете, какъв цвят ще е раздадената карта на играча или дилъра. При тези от вида на Боя е подобно, като тук се стремите да познаете точната боя на картата, а не само нейния цвят.

Залозите от вида Стойност са малко повече, като тук може да предполагате дали стойността на следващата карта ще бъде по-голяма, по-малка или равна на 8 (Асо, Поп, Дама и Вале са по-големи от 8). Също така има вариант да избирате между това, дали следващата карта ще е с изображение (Вале, Дама или Поп) или без изображение (от 2 до 10 или Асо).

Минималната сума, която трябва да заложите на играта Война е 0.50 лева. Максималният размер на вашия единичен залог пък не може да надвишава сумата от 200 лева.

Залагане на Покер

Всеки един от вас, който е почитател на една от най-популярните игри с карти Texas Hold’em Poker, ще бъде очарован от играта Залагане на Покер. Правилата на тази Live Game са изключително прости, ако сте добре запознати с това как се играе самия Texas Hold’em Poker. Все пак за тези от вас, които не знаят правилата му, ще ги обясним накратко.

При Texas Hold’em Poker се използва тесте с 52 карти, като единствено жокерите се премахват от стандартното тесте, което се състои от 54 карти. Всеки от играчите получава две карти, които само той може да вижда. Следва рунд на залагания, след който се отварят и три карти с лице нагоре, които се наричат Флоп.

Предстои още едно залагане, след което се обръща и още една карта, която се нарича Търн. След търна отново може да заложите, след което ще се отвори и последната обща карта, наричана Ривър. Остана само последния рунд на залагания, след който играчите показват своите ръце. Който от тях има най-добра комбинация, използвайки своите две карти и общите пет, печели раздаването.

След като вече се запознахте с правилата на самия Texas Hold’em Poker, ще ви обясним и тези на Залагане на Покер. Тук вие ще виждате началните карти на всеки от шестте участника в раздаването. Още след като всеки от играчите получи своите начални две карти, вие може да поставите залог на това, кой от тях ще спечели раздаването.

Единственият друг залог, който може да поставяте на тази Live Game е това, каква ще бъде печелившата комбинация. Най-силната възможна комбинация в играта е Роял Флъш, следвана от Стрейт Флъш. След това е Каре, Фул Хаус, Флъш, Стрейт, Тройка, Два Чифта, Един Чифт и най-слабата комбинация Висока Карта.

Преди началото на всяко раздаване, всеки от играчите има равен коефициент да спечели играта. След като се раздадат първите две карти, играча, който има най-силната ръка, ще има съответно и най-ниския коефициент за това да е победител. Този с най-слабата ръка разбира се ще има най-висок коефициент да бъде краен победител.

За разлика от Texas Hold’em Poker, тук може да поставяте залози общо четири пъти в едно раздаване. Това става съответно преди раздаването, след първите две карти на всеки играч, след флопа и след търна. Внимавайте, тъй като коефициентите се променят след всеки един от горепосочените случаи.

Колелото на Късмета

Третата игра, която ще ви представим от този раздел е Колелото на Късмета. Тук всичко, което трябва да направите, е да познаете на кое число или сектор ще спре колелото, след като крупието го завърти. Числата са общо 18, които са разделени в три сектора, като има и един символ в отделен сектор, който е Купа със Звезда.

Залози на тази игра може да поставяте само веднъж, като колелото се завърта на всеки 3 минути. Вие ще разполагате с около 4 минути, за да поставите вашия залог, преди началото на играта.

Колелото на Късмета има общо три вида залози, като това са Числа, Цвят и Четно / Нечетно. Първо ще обърнем внимание на залозите от вида Числа. Тук има общо шест варианта, като първият от тях е да изберете точно на кое число ще спре колелото. Други три пък са за това дали числото ще е между 1 и 6, 7 и 12 или 13 и 18. Последните два залога са за по-малко и по-голямо, като линията тук е 9.5. Това означава, че по-малките числа са от 9 надолу, а по-големите от 10 нагоре.

Вторият вид залози са за Цвят, като тук може да избирате в кой от секторите ще спре топчето. Те са общо четири на брой, като три от тях са с по шест числа и това са Сивия сектор, Червения сектор и Черния сектор. Последният, който носи и най-голяма печалба от всички, е този на Купа със Звезда, но този сектор се състои от само един символ.

Последният вид залози в Колелото на Късмета са тези за Четно / Нечетно. Тук както подсказва и името, ще трябва да заложите на това, дали числото, което ще се падне е четно или нечетно. Освен това има варианти да избирате също и от кой сектор ще бъде числото, комбинирано с това, дали то ще е четно или нечетно.

Щастливи 7, 6 и 5

Тъй като следващите три игри са доста подобни една на друга, ще ги разгледаме в една обща категория. Става въпрос за лотарийните игри Щастливи 7, Щастливи 6 и Щастливи 5. При тях се теглят съответно 7, 6 или 5 топчета, и ако успеете да познаете, кои точно ще са те, ще си донесете огромна печалба.

Всяка една от игрите има страшно много различни видове залози, от които може да избирате. С най-големи коефициенти напълно разбираемо, са тези, в които трябва да познаете, кои точно числа ще се паднат.

При Щастливи 7 се теглят седем топчета измежду общо 42. Всяко едно от тях е номерирано от 1 до 42. Най-големият коефициент тук, на който може да заложите е 2 000. За да го спечелите, ще е нужно да познаете четири от седемте числа, които ще излязат, като може да маркирате само четири числа.

Щастливи 6 се играе с общо 60 топчета номерирани от 1 до 9. Има три сектора, които са A, B и C, като във всеки от тях се теглят по две топчета. Най-атрактивният коефициент при тази игра е 90. Има три начина, по които да го спечелите, като при всеки от тях трябва да познаете числото, което двете топчета в даден сектор ще формират. Например ако в Сектор A са се паднали 1 и 4, то печеливш ще бъде залог на 14 в Сектор A.

В играта Щастливи 5 се използват 36 топчета, които са номерирани от 1 до 36. Тук се теглят разбира се пет топчета, като коефициента при познаване на някое от тях е 6.80. Ако пък искате да спечелите най-големия коефициент в тази игра, който е 500, ще трябва да познаете три от топчетата, които ще излязат.

Във всяка от трите игри има рунд за залагания преди самото теглене, който продължава три минути. Тегления пък се провеждат ежедневно през четири минути едно от друго.

Дуел на Зарчета

Последната от игрите в раздел Live Games е Дуел на Зарчета. Тя се играе с два зара, като единия от тях е син, а другия червен. Всеки от двата зара има числата от 1 до 6 изписани върху страните си. Крупието поставя двата зара в кутия, разклаща я, а след това ги обръща на масата. Печелившата комбинация е тази от числата върху горната част на двата зара.

Тук отново има само един рунд за залагания, който продължава около 30 секунди, преди всяко теглене. След като премине този период за залагания, се състои тегленето, като между всяко едно теглене има максимален период от една минута.

При тази игра отново може да избирате измежду десетки залози, които са разделени в четири графи. Това са Основни Залози, Числа, Нечетно/Четно и Тотали. При графата с Числа се намира най-високия възможен коефициент в Дуел на Зарчета, който е 34. За да го спечелите обаче, е нужно да познаете точно кое число ще се падне на синия и на червения зар. Ако сте познали числата, но не и съответния цвят на зара, вашия залог няма да бъде печеливш.

Какво предлага още Efbet?

На онлайн платформата на Ефбет ще може да се насладите на изключително голямо разнообразие от хазартни игри. Сайтът е може би най-популярен със своите спортни залагания, като всеки ден ви позволява да избирате измежду стотици спортни събития, на които да заложите.

Всяко едно от тези събития пък има и огромно разнообразие от пазари за залози, което ви гарантира дори повече забавления. Отделно почти всяко спортно събитие може да се залага и на живо, като някой срещи дори имат и пряко предаване.

Ако пък в даден момент не може да си харесате събитие, на което да заложите, винаги може да изпробвате и раздела с Виртуални спортове на Efbet.В него ще откриете общо шест спорта, сред които са Футбол, Тенис и Баскетбол.

Развитието на тези срещи се определя чрез компютърна програма, което прави крайния им изход напълно случаен. Въпреки че може да се изгради някаква система за игра при виртуалните спортове, те по-скоро зависят повече от късмета. Все пак срещите при тях започват една след друга, което ви позволява да залагате непрекъснато.

Efbet разполага и с доста интересен казино раздел, в който може ще откриете стотици ротативки, игри на маса и казино на живо игри. Сайтът предлага игри на някой от най-популярните производител, като например Microgaming, CT Gaming, AMATIC, EGT и PariPlay.

Слотовете предлагат много различни и интересни бонуси, както и други страхотни функции. Всяка една от игрите на доставчиците EGT и CT Gaming пък може да ви спечели страхотни джакпот суми, ако имате нужната доза късмет.

Разделът с Казино на живо игри е изпълнен с предложения само на доставчика Evolution Gaming, който е един от лидерите в тази сфера. Въпреки че само той предоставя казино на живо игри за Efbet, разнообразието си е доста голямо и никога няма да ви бъде скучно. Може да се забавлявате на някой от любимите игри с карти, като Покер, Бакара и Блекджек, а освен тях има още Рулетка и Dream Catcher.

Регистрация в Efbet

Ако искате да се впуснете в приключенията на Ефбет, първото нещо, което трябва да направите, е да си създадете акаунт. Бутонът за регистрация ще откриете под мястото за логин в горния десен ъгъл на сайта. При натискането му ще бъдете пренасочени към регистрационния формуляр, който се състои от три стъпки.

Първата от тях е Данни за Акаунта, в която трябва да попълните Потребителско име, Парола, Промоционален код (ако разполагате с такъв), както и вашия имейл адрес. Също така трябва да отбележите, че имате навършени 18 години, както и че приемате правилата и условията на сайта. Отделно може да изявите и желание да получавате новини свързани с бонусите и промоциите, които Efbet предлага.

Във втората стъпка се изисква да предоставите вашите лични данни. Това са вашата Националност, Пол, Телефонен номер за връзка, Име, Фамилия, Дата на раждане, ЕГН и Адрес. Тук има и две полета, в които от падащ списък да си изберете Езика на вашия акаунт, както и Валутата, с която да играете на сайта. Това е и финалната част от вашата регистрация, като третата стъпка е за депозит.

За да е изцяло завършен вашия акаунт, ще е нужно да изпратите двустранно цветно копие или снимка на ваш личен документ, било то Лична Карта, Паспорт или Шофьорска Книжка. Файлът трябва да прикачите към имейла, който да изпратите на посочения за тази цел адрес. Най-често получавате отговор след около 24 часа, за това дали всичко е преминало успешно, като в противен случай може да потърсите помощ от съпорта на сайта.

Начален Бонус

След като вече си направихте регистрация, може да се възползвате от страхотните начални бонуси, които предлагат от Ефбет. Единият от тях е предвиден за почитателите на спортни залагания, докато другия е изцяло съставен за слот игрите в раздел казино на сайта. Сега ще ви запознаем с това, какво е нужно да направите, за да ги получите и как да освободите техните суми.

Начален Спорт Бонус

Първо ще разгледаме началният бонус за секция Спорт. Той може да ви донесе до 200 лева под формата на кредити за залози, когато направите първия си депозит в Ефбет. Сумата на бонуса зависи изцяло от размера на вашия първи депозит, като букмейкъра ще прибави бонус равен на 100% от него.

Така при първи депозит от 200 лева, вие ще получите допълнително 200 лева кредити за залози, но дори и да депозирате повече от това, не може да вземете по-голям бонус от неговата максимална стойност, която е 200 лева.

Ако не сте запознати как точно работят кредитите за залози, сега ще ви обясним. Вие може да използвате тези кредити, за да поставяте залози на всяко едно спортно събитие. Кредитите за залози обаче, се различават от нормалните бонус средства по това, че изплащат само чистата печалба на залога.

Ако например разполагате с 200 лева кредити за залози, и поставите 50 лева от тях на пазар с коефициент 4, и залога ви впоследствие е печеливш, вие ще получите 150 лева. Това е само чистата печалба, а останалите 50 лева, колкото е размера на залога ви, ще бъдат приспаднати от вашите кредити за залози. Разполагате с 10 дневен срок, за да използвате всички кредити за залози, като при изтичането на този период, ще загубите остатъка им.

Началният Спорт Бонус на Ефбет изисква да бъде превъртян, преди да имате право да изтеглите средствата от него. Имайте предвид, че залозите направени с кредити за залози не се считат за отиграването на бонуса. Сумата, която е нужно да заложите, за да освободите бонус средствата, е равна на три пъти размера на бонуса плюс този на депозита.

При получен максимален бонус, ще е необходимо да заложите (200 + 200) * 3, което прави залози на обща стойност 1200 лева. Ако не успеете да заложите необходимата сума в рамките на 30 дена от получаването на бонуса, ще загубите средствата от него, както и получените чрез тях печалби.

Начален Казино Слот Бонус

Тези от вас, които предпочитат най-вече да играят на ротативки, могат да получат до 1000 лева бонус за слот игри с първия си депозит в Efbet. Началният Слот Бонус на казиното е идеалния начин да увеличите шансовете си за печалба, както и времето, в което ще се забавлявате на любимите си игри. Този бонус може да бъде приет единствено от нови клиенти на казиното и то само веднъж.

Както вече споменахме, този бонус може да ви донесе максимално 1000 лева, като размера на бонуса се равнява на 200% от първия ви депозит. Дори и да депозирате повече от 500 лева обаче, вие няма да получите по-голяма от максималната бонус сума.

Да речем, че сте депозирали 500 лева и сте приели Начален Слот Бонус. Така вие ще разполагате с общо 1500 лева във вашата сметка. Тези средства обаче няма да имате право да ги теглите, преди да разиграете бонуса. За целта ще разполагате със срок от 14 дена, за да заложите 35 пъти сумата на бонуса плюс депозита.

При нашия пример, в който депозирахте 500 лева и получихте 1000 лева бонус, ще трябва да заложите на слот игри общо 52 500 лева. Внимавайте, тъй като само и единствено залози направени на ротативки се считат към превъртането на бонуса. Отново трябва да припомни, че при неуспех да изпълните условието в посочения период, вие ще загубите всички бонус средства, както и получените чрез тях печалби.

Поддръжка на Ефбет

Често може да изпитате леки затруднения в даден сайт за хазартни игри, било това игра, която не ви зарежда или залог, който не може да поставите. В такива ситуации ви съветваме да потърсите помощ от отдел клиенти. Начините да направите това в сайта на Efbet са няколко, като поне според нас най-лесния от тях е чрез чат на живо.

За да започнете чат на живо, може да натиснете бутона чат, който ще видите над вашия профил. Тогава ще ви се отвори формуляр, в който да въведете вашето потребителско име, кратко описание на вашия въпрос или проблем, както и да си избере отдел, към който според вас спада запитването.

В рамките на много кратко време, вие ще получите отговор от любезен служител на Ефбет, който изключително професионално ще ви помогне да се справите с вашия проблем.

Има и още няколко варианта, които може да използвате, за да се свържете със съпорта на Efbet. Те са чрез телефонно обаждане или запитване по имейл. Номера и имейл адреса, може да откриете в най-долната част на сайта в четвъртата колона.

Във втората колона пък ще видите Въпроси и Отговори, къде е много вероятно да срещнете решение на вашия проблем, без дори да се свързвате с отдел клиенти. Заради това ви съветваме да хвърлите едно око на тези Въпроси и Отговори, преди да потърсите помощ от съпорта на сайта.

Заключение

Live Games е поредният страхотен раздел с игри на Efbet, благодарение на който да разнообразите ежедневието си. Въпреки че голяма част от коефициентите са сравнително ниски, на някой от игрите може да си спечелите над хиляда пъти вашия залог. Отделно може да поставяте много разнообразни залози, а тегленията или раздаванията са почти моментално едно след друго. Ако все още не сте изпробвали Live Games, ви съветваме да го направите, тъй като всяка една игра от този раздел е изключително интересна и забавна.

Още връзки

Футболни Прогнози - Poznavach.com