Къде да залагам онлайн през 2018?

Най-важното решение, което трябва да направите, когато започвате да залагате на спортни събития, не е свързано със самата игра. Според нас, в дългосрочен план по-важно е да успеете да изберете правилния за Вас букмейкър. Всички онлайн букмейкъри предлагат на пръв поглед еднакви услуги, но всъщност това не е така.

Всеки от нас има различни стратегии за залози и прави различен брой и видове залози на многообразни спортове, турнири и първенства. Всички букмейкъри се опитват да добавят към предложенията си, колкото се може повече събития и залози, и правят избора дори по труден. За ваше улеснение сме изброили 9-те най-важни характеристики, на които всеки онлайн букмейкър трябва да отговаря.

Препоръчани Букмейкъри и Бонуси за Спортни Залози
*Началните бонуси важат само за нови клиенти. 18+. За bet365 се изисква минимален депозит от 5лв. и 1x превъртане, за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия.

1. Какви залози ще правите?

Всички букмейкъри ще ви предложи основните видове залози – краен изход, брой голове, голмайстори и т.н. Но не всички добавят залози от типа Двоен Шанс и Двата отбора да отбележат, Развитие на Точен Резултат и други.

Подобно, някой букмейкъри имат по-богата селекция от предлагани събития за залози на живо. Сред букмейкърите, получили лиценз да оперират в България, трудно ще намерите богат избор от залози на живо за по-малко популярните НАСКАР, UFC, ръгби, голф и други спортове.

Когато стане въпрос за Азиатски Хендикап, избора става дори по-малък. Все още има букмейкъри, които не предлагат голям избор от набиращите все по-голяма популярност залози с Азиатски Хендикап. Стандартния Хендикап все още е фаворизиран от букмейкърите, но не рядко ще попадате на ограничен избор от предлагани линии.

Съветваме Ви да разгледате внимателно предлаганите залози и спортни събития от всеки букмейкър, преди да депозирате пари, за да сте сигурни, че предпочитаните от Вас такива са достъпни.

2. Скорост на Сайта

Годината е 2018, а все още може да попаднете на сайтове, които зареждат бавно и тежко. Често се случва да попаднете на букмейкър, на който Ви отнема прекалено много време, за да поставите залога си. Ако сте любители на залозите на живо, ще е добре да си изберете букмейкър, който е с по-бърза платформа и предлага бързи залози на живо.

3. Мобилно Приложение / Мобилна Версия

Ще се съгласите, че разглеждането на сайтове и залагането е далеч по-удобно от телефона, отколкото използвайки компютър. Навярно дори и в момента четете тази страница, използвайки модерния си смартфон. Ако обичате да поставяте залозите си от телефона, уверете се че избраният от Вас букмейкър предлага мобилна версия на сайта си или дори още по-удобното мобилно приложение.

4. Научете Повече за Букмейкърите

В сайта ни сме разгледали трите най-добри букмейкъра, които са получили лиценз и предлагат услугите си за българи абсолютно законно. Разгледайте нашето мнение за тях от тук и разберете, както силните им страни, така и слабите.

5. Бонусите са от значение

Промоциите, които онлайн сайтовете за залози и по-специално началния бонус, който предлагат, може да Ви дадат добър старт. Бонусите ви дават възможност да залагате с пари, които са Ви дадени от избрания от Вас букмейкър. Добре е да подбирайте букмейкърите спрямо бонусите и промоциите, които предлагат. Ако обичате да поставяте залози за забавление, със сигурност ще приемете с отворени ръце бонус залозите, знаейки че те не са направени със ваши средства.

6. Лимити на депозитите

Минималната и максимално допустимата стойност на депозитите винаги е от значение. Със сигурност не искате да се регистрирате в даден букмейкър, само да разберете че минималният депозит, който предлагат е в размер на сума, която надвишава вашият бюджет за залози. По подобен начин, любителите на залози с големи суми, могат да бъдат неприятно изненадани, ако максималния лимит за депозит е по-малък от предвидената стойност на залог.

7. Допълнителни игри

Когато избират букмейкър, повечето играчи мислят предимно за спортните залози. Въпреки това повечето сайтове за залози предлагат и допълнителни игри към своят каталог. Те често включват
богато портфолио от казино игри, покер, лотария и бинго. Отново повтаряме, че ако сте любители и на останалите хазартни игри е добре да обърнете внимание на качеството и на тези игри.

8. Поддръжка на клиенти

Повярвайте ни, няма нищо по-дразнещо от това да стоиш 20 минути на изчакване, за да получиш помощ. Ако искате да проверите клиентската поддръжка на избраният от Вас букмейкър, задайте им няколко въпроса преди да се регистрирате, за да видите за колко време ще Ви отговарят. Важно условие при избора на сайт за залози е клиентската поддръжка да е достъпна чрез чат на живо, имейл и телефон по всяко време на денонощието.

9. Изплащане на Печалби

Всичко може да е перфектно, но ако не получите парите си, които спечелите, нищо няма да е от значение. Съветваме Ви да проверявате всички методи за плащане, които сайтове за спортни залози предлагат, таксите които вървят с всяко плащане, както и времето за което се изпълняват плащанията. Най-честите и удобни методи са банкови карти, банков трансфер и електронен портфейл.

10. Високи Коефициенти

Ако играете в букмейкър, който не предлага най-високите коефициентите за избрания от Вас залог, автоматично ограничавате печалбите си и свеждате възможността да правите дългосрочна печалба до минимум. Съветваме Ви да се регистрирате във няколко букмейкъра, които отговарят на изискванията Ви и да залагате във всеки от тях, в зависимост от коефициентите, които предлагат за избраната от Вас среща.

Заключение

Само с едно докосване на екрана и с един клик на мишката имате възможността да поставите залога си от всяко едно място на света. Избирайте винаги букмейкър, който ще отговори на вашите очаквания и изисквания. Ако следвате съветите ни значително ще подобрите шансовете си за успех и ще сте една стъпка по-близо до осъществяването на печалба от залози.

В таблицата по-долу сме подбрали трите най-добри букмейкъра, който са получили лиценз и приемат играчи от България напълно законно. Прочетете ревютата ни за тях и разберете кои измежду тях са подходящи за Вас.

Други теми от ръководството