Регистрация в Bet365 за 5 минути

След Вход
Начален Бонус

Регистрация

18+. Terms & Conditions Apply.

Стъпки:
РЕГИСТРИРАЙ СЕТри бързи и лесни стъпки
ДЕПОЗИРАЙДепозити и разплащания до 24 часа.
ВЗЕМИ БОНУСБонус след вход на нов клиент

Вход

18+. Terms & Conditions Apply.

Ако тепърва навлизаш в света на онлайн залозите и не знаеш откъде да започнеш, то ти препоръчвам да се спреш на bet365. Навярно вече си чувал за тях от приятели или си попадал на някоя от техните телевизионни реклами. Bet365 е един от най-разпространените сайтове за спортни залози в България и цяла Европа.

Всеки ден милиони хора залагат в платформата на bet365 и се възползват от огромното портфолио, което оператора предлага. В bet365 можеш да се възползваш не само от спортни залози, но и да прекараш часове, забавлявайки се с богатата им колекция от казино игри и покер маси. Регистрацията в bet365 е опростена максимално и няма да ти отнеме повече от пет минути.

Регистрация в bet365

Процеса на регистрация в bet365 се задейства много лесно. Всичко което се изисква от теб е да влезеш в сайта, натискайки директно върху адреса – www.bet365.com или използвайки бутоните по-горе. Сайтът на bet365 ще ти зареди в нов прозорец, а регистрацията стартираш като избереш Секция Спорт и бутон „Нов Клиент“. В последствие на екрана ще се изведе подобен прозорец като снимката по-долу.

как се регистрира в bet365

Попълването на полетата не отнема повече от 2-3 минути и включва стандартни данни като имена, адрес, електронна поща и парола. По закон при регистрация bet365 изисква номер на официален документ (лична карта, шофьорска книжка или международен паспорт). Няма нужда от притеснение – данните ти никога няма да бъдат разкривани на трети лица, а bet365 е осигурил защитена връзка на сайта си, която гарантира, че хакери и недоброжелатели също нямат достъп до твоята лична информация. Попълването на личните данни се изисква от Лиценза, връчен от Държавната комисия по хазарта, основно заради евентуално укриване на данъци или злоупотреби.

След като попълниш всички полета трябва да приемеш условията и правилата на bet365, с което по-голямата част от процеса на регистрация приключва. Остава ти единствено да провериш своята електронна поща за потвърдителен имейл и да изпратиш снимка на личния документ, който си попълнил. Прикачването на документа става от меню „Клиенти“ – „Вашата Сметка“ – „Идентификация“. Бъди спокоен – bet365 разполага с голям екип от български служители, които ще ти съдействат при необходимост. Сайтът на bet365 така или иначе е улеснен максимално и ще ти бъде осигурен лесен достъп до прикачването на снимка на документа ти.

От тук нататък регистрацията ти е завършена и можеш да се възползваш от начален бонус за нови клиенти. Онлайн сайтовете за залози предлагат бонус оферта за всеки нов клиент и bet365 не е изключение. Бонусът ще ти даде възможност да стартираш приключението си с по-голям капитал. Все пак екипът на Poznavach.com те съветва да се увериш, че процесът по Идентификация е завършен успешно преди да депозираш личните си средства. Този процес няма да отнеме повече от 48 часа, като в повечето случаи не отнема дори повече от 4, в зависимост от натовареността на служителите на bet365.

Заключение

Процесът на регистрация в bet365 е изключително лесен и няма да ти отнеме повече от пет минути. Bet365 е доказана марка сред онлайн сайтовете за спортни залози и постоянно подобрява своите услуги. Гарантирам ти, че времето което прекараш в сайта ще ти донесе много положителни емоции. Играй разумно и единствено за забавление. Успех!

Още връзки

Футболни Прогнози - Poznavach.com