Betfair Букмейкър за Спортни Залози Бонус и Регистрация

Бонуси 4
Коефициенти 4
Разплащания 4
Сигурност 5
Удобство 5
400лв.
Начален бонус
Вход

18+ Важат Правила и Условия.

РЕГИСТРИРАЙ СЕТри бързи и лесни стъпки
ДЕПОЗИРАЙДепозити и разплащания до 24 часа.
ВЗЕМИ БОНУСБонус след вход на нов клиент

Betfair е сред водещите компании за спортни залози и от 2014 година оперира официално в България, получавайки лиценз от Комисията по Хазарта. Betfair е истински революционер в света на спортните залози, тъй като първи предостави на своите потребители възможността да залагат „за“ и „против“ на всяко спортно събитие при това един срещу друг чрез Борсата за Спортни Залози.

Най-голямото предимство на спортната борса е възможността да определиш сам коефициентът, на който искаш да заложиш на определено събитие, както и възможността да си гарантираш печалба, независимо от изхода му. От началото на 21 век до днес, Betfair се превърна в най-голямата борса за спортни залози и е сред най-разпознаваемите марки в света.

През 2016 година Betfair се обедини с британския гигант Paddy Power, сформирайки най-голямата компания за спортни залози. Това позволи на оператора да разшири своя кръгозор и да предложи на своите потребители още по-качествен продукт в традиционен формат в секция „Спорт“ – залози срещу букмейкър.

Betfair разполага с голям набор от предлагани пазари и комбинации с атрактивни, и най-вече конкурентни коефициенти, а за най-изискващите потребители, букмейкърът предлага и така наречените „Специални Залози“. Ако обичате тръпката и искате да изпитате удоволствието да спечелите залог с наистина голям коефициент от порядъка на 100-150, то именно Betfair е вашето място!

Бонуси и Промоции

Betfair се грижи, както за нови клиенти, така и за настоящите си потребители, предлагайки им апетитен бонус за нова регистрация и феерия от ежеседмични промоции. В следващите редове сме описали всеки бонус, от който може да се възползвате, ако решите да се регистрирате в букмейкъра. Имайте в предвид, че за изпълнението на всеки бонус е нужно да спазвате правилата и условията, които са приложени от Betfair.

€200 Бонус за Нова Регистрация

седмичен бонус промоЗа да се възползвате от бонус за нова регистрация в Betfair трябва да сте навършили 18 години и да пребивавате в България. Съветваме всички българи, които живеят в чужбина, да отправят запитване към клиентската поддръжка на букмейкъра, за да получат повече информация за началния бонус, който се предлага в страната им на пребиваване.

За да се възползвате от бонуса е необходимо да се регистрирате в Betfair, използвайки промоционален код ZBAF02. За ваше улеснение сме приготвили за вас регистрация с гарантиран промо код за бонус натискайки тук.

Депозити, направени чрез Skrill и Neteller не се класират за промоцията. Ако решите да се възползвате от началния бонус ще е нужно да вкарате пари във Вашата сметка, използвайки банкова карта, Paysafecard или директен трансфер от Вашата банкова сметка.

Бонус офертата на Betfair се състои от 10 безплатни залога на стойност от по €20. За да отключите всеки безплатен залог ще е необходимо да сте направили 5 залога на стойност от €10. Единственото условие за отключване на безплатния залог е направените от Вас залози да бъдат на единични събития (сингли) с коефициент не по-малък от 1.50. Залози, за които е използван Cash Out или са направени в колонка или система, няма да бъдат считани за отключване на бонуса.

Важно: Съветваме Ви при приемане на бонуса да правите единични залози от по €10, тъй като дори и да заложите наведнъж €50 с цел по-бързо получаване на безплатен залог, залогът Ви ще бъде счетен от системата на Betfair като 1 залог за отключване на бонуса!

€20 Бонус в Спортна Борса

20 евро бонусBetfair предлага възможността на новите си потребители да изпитат тръпката в борсата за спортни залози абсолютно безплатно. За целта имате до 7 дни след регистрацията си, за да направите залог до €20 на избрано от Вас спортно събитие в борсата на Betfair. Ако Вашият залог се окаже губещ, букмейкърът ще възстанови стойността му по сметката Ви в рамките на 72 часа от приключването му.

Условията за този бонус са идентични на началния бонус за секция „Спорт“. За да се възползвате от бонуса в Спортната борса на Betfair трябва да сте навършили 18 години и да сте се регистрирали от територията на България. За да се класирате за връщане на залог, трябва да сте направили депозит чрез банкова карта, Paysafecard или банкова сметка – депозити чрез Skrill или Neteller няма да бъдат одобрени за бонуса.

Залог €20, Бонус €20

спортна борса бонусЗа по-нетърпеливите играчи, Betfair предлага по-опростен вариант на начален бонус, състоящ се от €20, който ще бъдат преведени във Вашият баланс.

За да се възползвате от бонуса е нужно да въведете промоционален код ZSKACC при регистрация и да заложите сумата от €20 на избрано от Вас спортно събитие с минимален коефициент от 1.20. За да изтеглите бонуса ще е нужно да превъртите стойността му три пъти с залози, направени в раздел Спорт.

Офертата може да бъде използвана само от нови клиенти на букмейкъра, които са се регистрирали от България. Задължително условие, за да се възползвате от бонуса е да сте навършили 18 години, да нямате друга регистрирана сметка в Betfair и да сте депозирали чрез банкова карта, банкова сметка или Paysafecard.

Минималният коефициент, на който трябва да заложите на единични залози (сингли), за да чистите бонуса е 1.60, а ако залагате колонки или системи, то трябва поне 1 от селекциите Ви да е с коефициент от 1.60. Кеш Аут и залози на пазар Равен Няма Залог не се зачитат към превъртането на бонуса.

€10 Седмичен Бонус

седмичен бонус промоBetfair дава възможността на настоящите си клиенти да се възползват от ежеседмичен бонус на стойност €10. Единственото условие, за да се класирате за бонуса е да сте заложили поне €25 на 4 комбинации, без значение от вида спорт.

Най-добрата новина е че не е необходимо да заложите цялата сума от €25 на един залог. Може да разпределите залозите си равномерно от по €5 на ден в продължение на цялата седмица или 2 залога от по €20 и €5 – избора е изцяло Ваш.

Бонусите се изплащат винаги в началото на седмицата в понеделник, въз основа на направените от вас залози през миналата седмица ( от Понеделник 00:01 до Неделя 23:59 ). Имате свободата да комбинирате различни спортни събития като единственото условие е коефициента на 4-те срещи в комбинацията да е 1.50 или повече.

Полученият бонус от €10 в безплатен залог няма нужда от превъртане, но е нужно да бъде заложен до 48 часа след получаването му – в противен случай Вие ще бъдете лишени от възможността да се възползвате от него.

€25 Компенсация при Драматична Загуба

баскетбол бонус промоОт известно време Betfair предлага уникалният за България бонус за драматична загуба на баскетболни срещи от НБА, ЛИГА ACB И ЕВРОЛИГА. Ако отбора, на който сте заложили води до 3-та четвърт на срещата, но в крайна сметка загуби, букмейкъра ще възстанови стойността му до €25 под формата на безплатен залог.

Важно условие е залогът, който сте направили да е направен в Спортната Борса на Betfair, а не в секция „Спорт“. Безплатния залог се кредитира до 24 часа след края на баскетболната среща, на която сте заложили. Залози направени на Живо след началото на срещата и залози направени с безплатен залог, не се зачитат за промоцията.

€25 на Тенис Комбинации

тенис бонус промоАко сте любители на тенис залозите, Betfair също се е погрижил за Вас. Ако направите комбинация от 4 залога на Краен Резултат и само 1 от избраните селекции е губеща, букмейкъра ще възстанови стойността на залога Ви до €25. Залози на Живо и залози в Спортна Борса не се зачитат за промоцията. Ако използвате функцията Кеш Аут, Betfair няма да възстанови залога.

Най-добрата новина е че бонуса се рестартира на всеки 24 часа, т.е имате право да се възползвате от €25 бонус всеки ден. Имате в предвид, че ако дадена среща бъде отменена или бъде прекратена, бонуса автоматично отпада. Задължително условие е всяка селекция в комбинацията да бъде с минимален коефициент от 1.20.

Betfair Acca Edge

acca edge промоОт промоцията могат да се възползват от всички настоящи потребители на Betfair и е достъпна за комбинация от минимум три мача или повече без ограничения в коефициента. Имате пълната свобода от избор на спортни събития, турнири и селекции, както и дори пазари На Живо.

Ако сте заложили на минимум 3 мача, използвате Acca Edge и имате една губеща селекция, букмейкъра ще възстанови стойността на залога ви във формата на безплатен залог. Единствения минус при използването на Acca Edge е че максималната печалба от селекциите Ви ще бъда намалена, но при по-рискови залози със сигурност си заслужава.

Златни Голове

златни головеЗлатни голове е най-голямата промоция на Betfair за настоящи клиенти и дава възможността да спечелите джакпот в размер на €500,000 стига да познаете първите голмайстори в 6 избрани от букмейкъра срещи.

Ако все пак не успеете да познаете всички реализатори, но сте най-добрият участник, не се отчайвайте! Betfair се е погрижил с утешителна награда на стойност от €2,500, а класиране в Топ 10 ще ви донесе безплатен залог от €10.

Участието в промоцията е напълно безплатно. Всеки потребител има правото да участва веднъж в седмицата, като има право да променя избора си на голмайстори до 5 минути преди началото на първата среща за кръга. Дори и играча, който сте избрали за голмайстор в дадена среща, да не запише участие в нея, имате право да се класирате за утешителната награда от €2,500.

Депозит Методи

Betfair приема депозити само от одобрени и сигурни методи за плащане, даващи възможността на играчите за бърз, лесен и удобен депозит. Вие може да депозирате в сметката си средства чрез банков трансфер, кредитна или дебитна карта, Paysafecard ваучер и електронни портфейли.

В следващите редове сме изброили най-добрите методи за депозит, ако живеете в България. В случай че живеете в чужбина, ще е добре да прегледате от какви методи за депозит може да се възползвате.

Кредитна и Дебитна Карта

депозит с картаBetfair приема депозити с банкови карти, издадени от най-големите компании в света – Visa, Maestro и Mastercard. Не е случайност, че именно тези карти са и сред най-предпочитаните от любителите на залози заради високото ниво на сигурност и удобство, с което разполагат. Като допълнение, минималния залог с банкови карти е на стойност от €6, което го прави идеален избор за играчи, които разполагат с ограничени средства за спортни залози.

Все още много хора се безпокоят да използват банковата си карта за онлайн плащания, но Betfair се е погрижил за спокойствието на своите потребители. Всички плащания са защитени с 128-битово криптиране на данни, което позволява на оператора да защити потребителите си от недоброжелатели. Депозирането на пари в Betfair не е по-различно с нищо от плащането на сметки за ток, данъци или вода, направени с Вашата банкова карта.

Ако използвате Вашата карта за депозит в Betfair, не очаквайте да видите по-малък баланс заради такса, наложена от букмейкъра. Съществува вероятност обаче Вашата банка да удържа процент от Вашите средства при всеки депозит, така че Ви съветваме да проверите в какъв размер е тази такса. Личното ни мнение е, че ако таксата, която заплащате на банката Ви е 10% или повече от стойността на депозита Ви, не си заслужава да използвате този метод за депозит, тъй като има по-добри алтернативи.

Neteller

депозит netellerЕлектронните портфейли набират все по-голяма популярност в България заради удобството, което предлагат. Neteller е сред най-големите електронни портфейли в света, които дават възможността на своите потребители да ги използват за спортни залози.

За да се възползвате от депозити чрез Neteller в Betfair, преди всичко е необходимо да се регистрирате. Процеса е изключително кратък и едва ли ще отнеме повече от броени минути от вашето време.

Самото депозиране в сметката ви в Neteller се осъществява чрез банков трансфер или използвайки банкова карта. Таксата, която заплащате за трансфер в Neteller е 4.95% от стойността на трансфера. Депозита в Betfair чрез Neteller е изключително лесен.

Единственото, което трябва да направите е да влезете във Вашата сметка, използвайки потребителското си име и парола и да изберете електронния портфейл като метод за депозит. Ще трябва да въведете данните си от сайта на Neteller и само с помощта на 1 клик ще може да депозирате желаната от Вас сума.

Paysafecard

депозит paysafecardPaysafecard е най-удобната опция за депозити за всички любители на залози, поради факта че плащането е напълно анонимно и няма да се притеснявате за сигурността на личните Ви данни.

Тъй като Paysafecard е ваучер с 16-цифров PIN код, ще трябва предварително да го закупите. Ако живеете в България най-бързо и удобно е закупуването му от каса на EasyPay. В сайта на Paysafecard може да намерите най-близката локация, от която може да закупите ваучера до Вас.

В България стойността на ваучерите е в размер от 10лв., 20лв. и 50лв. Ако желаете да депозирате по-голяма сума ще е нужно да закупите повече от 1 ваучер. За да успеете да прехвърлите стойността на ваучера в сметката Ви в Betfair ще е необходимо да си направите бърза регистрация в сайта на Paysafecard, която ще служи като посредник между вашите пари и сметката ви в букмейкъра.

Единствения минус, който съществува при този метод е че не може да правите тегления с него. Ако желаете да изтеглите сумата, която сте спечелили от залозите си в Betfair, ще е необходимо да използвате друг метод. Съветваме Ви да използвате банков трансфер за тегления, тъй като при този метод не заплащате допълнителни такси.

Софтуер

приложение бетфеърСофтуера на Betfair е сред най-бързите и удобните на пазара. Сайтът е изключително опростен и категоризиран систематично и още с първото влизане ще може да се ориентирате към секцията, за която сте се насочили.

Разнообразието от спортове, първенства, турнири и залози е огромно. Betfair предлага възможността на своите потребители да гледат избрани спортни събития на живо в сайта им, включително и мачовете от Серия А.

В дясната част на сайта, букмейкъра предлага на своите клиенти да следи най-залаганите спортни събития за момента, както и актуализация на живо за всяко спортно събитие. В специална секция Кеш Аут ще може да следите всички ваши залози и с лекота да се възползвате от опцията, ако решите че сумата, която букмейкъра Ви предлага е достатъчна.

В горната част на сайта е разположена и навигацията към всички раздели на букмейкъра, както и към спортната борса и мобилната версия на Betfair. Букмейкъра се е погрижил за любителите на залози, които използват често своя смартфон. Независимо от това дали разполагате с Iphone или телефона ви е с Android операционна система, ще може да изтеглите специалното мобилно приложение.

Лиценз

бетфеър бонусСъществуваща още от ранните години на 21 век, Betfair се превърна в един от най-сигурните сайтове за спортни залози в света. Букмейкъра притежава международен лиценз от Малтийският регулаторен орган за хазарт(MGA), както и от Британската комисия по хазарт (UKGC). В България сайта оперира напълно законно, получавайки лиценз от комисията по хазарта през 2014 година.

Притежавайки най-добрите лицензи в тази област, Betfair е най-сигурното място, в което може да залагате на любимия си спорт. Регулаторните органи изискват от букмейкъра да имат най-високи стандарти на сигурност и всички плащания са подсигурени с 128-битово криптиране на данните.

Betfair разполага с двойна защита при влизане в акаунт и Вие може да сте спокойни за сигурността на вашите парични средства. Дори и някой да успее да влезе в акаунта Ви, той ще бъде попитан за СМС потвърждение или имейл потвърждение, на което единствено Вие бихте могли да отговорите.

Betfair държи на своите клиенти и предлага цяла секция в своя сайт, която е съсредоточена върху отговорното залагане. В нея може да намерите подробни материали за това как да ограничавате вашите залози или да се изключите напълно от сайта, ако имате проблеми със зависимостта от спортните залози. Букмейкъра разполага и с опция за поставяне на месечни лимити за депозит и залози, които са изключително подходящи за по-страстните любители на хазарта.

Поддръжка

поддръжка бетфеърАдекватната клиентска поддръжка е задължителна за най-добрите сайтове за спортни залози и като такъв, Betfair не изостава и в това отношение. Всяко ваше запитване е приоритет за операторите в сайта, с които може да се свържете, използвайки опцията за Чат на Живо, имейл или телефон. Операторите са дружелюбни и подготвени да отговорят на всяко ваше запитване при това на български език.

Съветваме Ви да използвате чата на живо за всякакви спешни въпроси. Личния ни опит с букмейкъра показва, че средното чакане е около 20 секунди, което е сред най-бързите в бранша. Когато използвате чата, бъдете сигурни, че сте избрали правилната категория, за да не губите време, ако се наложи да бъдете трансферирани.

Ако вашето запитване не е толкова спешно, е добре да използвате имейл за контакт. Букмейкъра разполага и с богата селекция от въпроси и отговори, в които може да намерите решението на вашия проблем и да не се налага да се свързвате с оператор.

Заключение

Още с влизането на българския пазар, Betfair загатна за качеството, с което разполага. Букмейкърът бързо се превърна в любим на българските любители на спортни залози, благодарение на страхотните бонуси и промоции, които предлага, както и на доброто отношение към своите играчи. Минималната граница за депозит от €6 и минималните €0.13 за залог го нареждат на първо място в нашия сайт, като най-добър сайт за български играчи.

400лв.
Начален бонус
Вход
Футболни Прогнози - Poznavach.com