Преглед на Winbet от футболен типстър

200 лева
Начален Бонус

Регистрация
Стъпки:
РЕГИСТРИРАЙ СЕТри бързи и лесни стъпки
ДЕПОЗИРАЙДепозити и разплащания до минути с Cashterminal и EasyPay
ВЗЕМИ БОНУСДо 200лв. след вход на нов клиент

Вход

Важи само за нови клиенти, които нямат създадена сметка в Winbet. Бонуса е възможен само, ако имате навършени 18 години. Превъртане на бонуса 6х. Правила и условия са достъпни на сайта на Winbet.

След като живеете в България няма как да не сте чували и да не знаете за Winbet (http://www.Winbet.bg). Winbet спонсорира множество отбори от Първа Професионална Лига и има десетки казина в големите градове от страната.

Winbet са един от най-големите и най-добри сайтове за спортни залози с лиценз за България. Tе станаха големи като оценяват клиентите си, дават им награди, имат страхотни промоции, солидни коефициенти, големи бонуси и работят със страхотен софтуер.

Това което ми харесва най-много е залозите за футбол, които предлага Winbet. В Winbet ще намерите пазари, които са много по-лесни за познаване и позволяват много по-голяма сигурност за клиентите. Например футболни залози от типа Двоен Шанс и Брой Голове, както и Двоен Шанс и Двата Отбора да Отбележат Гол. За справка в останалите букмейкъри пазарите са без двойния шанс, увеличавайки риска двойно.

Има много чудесни неща за Winbet, но като българин, който залага на футбол, единственото нещо, което ще оцените е промоциите им. Това е сайт за спортни залози, който иска да ви благодари, че залагате там. Кликнете тук и вижте какво предлага Winbet.

Winbet преглед на футболни залози

Двоен Шанс и Двата отбора да отбележат гол – Страхотен залог, който ни е предложен ексклузивно от Winbet. Подходящ за срещи, в които очакваме и двата отбора да отбележат гол, но нямаме изявен фаворит и сме склонни да намалим риска с двоен шанс.

Двоен Шанс и Брой голове – Отново чудесен залог, предложен ексклузивно от Winbet. Подходящ за срещи, в които нямаме изявен фаворит, но очакваме по-голям брой голове.

И двата залога няма да ги намерите в Еврофутбол, както и в повечето онлайн букмейкъри.

Ето списък на всички налични залози, които можете да направите в който и да е ден във всеки футболен мач в Winbet: Краен Резултат, Двоен Шанс, Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат, Голове – Под/Над, Двата отбора да отбележат гол, Азиатски Хендикап, Гол Линия, Равенство Няма Залог, Резултат/Двата отбора да отбележат гол, Хендикап, Печеливша Разлика, Резултат/ Брой Голове, Брой Голове/Двата отбора да отбележат гол, Двоен Шанс и Двата Отбора да Отбележат Гол, Двоен Шанс и Брой Голове, Точен Брой Голове, Брой голове в мача, Двата отбора да отбележат гол през полувреме, Общо Голове за отбор, Точно голове за отбор, Голове – Четно/Нечетно, Последен отбелязал отбор, Двоен шанс на полувреме, Резултат на полувреме/ Общо голове, Хендикап за полувреме, Голове през първо полувреме, Полувреме с най-много голове, Специални залози, Брой корнери, Брой картони и още поне 50 други вида пазари.

Защо българите трябва да залагат в Winbet

На първо място е доверието. Трудно е да се намери онлайн сайт за залози, в който да се доверите повече в България. Екипът, който обслужва клиентите е подготовен да отговори на всички Ваши въпроси по всяко време на денонощието по имейл, телефон и чат на живо.

Когато става въпрос за футбол Winbet предлага десетки видове залози за стотици футболни мачове всеки ден и са известни с това. Също така практически можете да залагате на всичко в Winbet, каквото и да е – спорт, специални залози, телевизионни предавания и т.н.

Winbet предлагат и бонус от 50% до 200 лв., т.е ако депозирате 400 лв. ще получите 200 лв. безплатно по вашата сметка. Те също така предлагат залагания на живо на много футболни срещи, което означава, че можете да заложите по всяко време на избраната от вас среща.

Дайте им бърз поглед на http://www.winbet.bg и ще бъдете впечатлени.

Оценка на Winbet

Няма да сгрешите, ако си направите сметка в Winbet. Бонуса е наистина голям и си заслужава да пробвате един от най-добрите сайтове, на които може да заложите на футбол. Кликнете тук, за да разгледате Winbet – няма да бъдете разочаровани.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!