Условия за ползване

Чрез използването на уебсайта или приложението и / или създаването на сметка за Poznavach.com, сега или по всяко време в бъдеще, вие приемате тези условия в пълен размер. Ако не сте съгласни с тях, деинсталирайте приложението и затворете страницата на уеб сайта. Ние си запазваме правото да променяме тези условия по всяко време и трябва редовно да ги проверявате, за да сте сигурни, че сте запознати с каквито и да било настъпили промени.

Всички разумни стъпки са предприети, за да се гарантира, че информацията, предоставена от уебсайта или приложението, включително, но без да се ограничава само до спортни срещи, събития, отбори, новини, състави, предишни резултати, статистики и т.н., е точна и актуална, но не се дава гаранции за евентуални грешки и екипът на Poznavach.com не носи отговорност за причинени загуби, свързани с тази информация.

Уеб сайтът и приложенията на Poznavach.com съдържат връзки към други сайтове и фирми на трети страни, но екипът на Poznavach.com не носи никаква отговорност за каквито и да е сделки, които може да имате с тези сайтове. Ваше задължение е да прочетете общите условия и да използвате третите страни на свой собствен риск.

Съвети за залагания

Трябва да сте навършили 18 години, за да залагате в Република България и е Ваша отговорност да гарантирате, че хазартът е законосъобразен във вашата юрисдикция. Екипът на Poznavach.com не одобрява и не толерира незаконния или непълнолетния хазарт. Всичко посочено в сайта е единствено с информациона и развлекателна цел.

Съветите и описаните залози в сайта не се предоставят с гаранция за печалба. Прогнозите и съветите ни са с най-добри намерения и са внимателно проучени, но са само и единствено за развлекателни цели. Екипът на Poznavach.com, както и всяка свързана компания и / или трета страна, не носят никаква отговорност от какъвто и да е вид, финансова или друга. Всички резултати от предишни срещи и събития се предоставят само на консултантска основа и докато се полагат всички възможни грижи и усилия за осигуряване на правилното записване и отчитане на резултатите, могат да възникнат грешки. Чувствайте се свободни да се свържете с нас, ако смятате, че някоя от информациите е невярна и ще проверим възможно най-бързо.

Залагайте само това, което можете да си позволите да загубите, и ако имате нужда от помощ, информация или съвет, посетете разкритите в Република България Консултативни центрове по зависимости.

Не се поема никаква отговорност (финансова или друга) или гаранция, че информацията в това приложение, като например съвети за дадено събитие или среща, или съвети за залози, ще ви гарантира печалба. Следвайте тези съвети на свой собствен риск.

Всички лога и снимки на спортни отбори, публични лица и локации си остават с авторските права на техните притежатели на лиценз и се използват единствено за информационни цели.